1. O obxecto do acordo.
    • Este acordo é válido para o sitio web https://healthy-food-near-me.com e conclúese entre o usuario destes sitios e o propietario dos sitios (en diante https://healthy-food-near-me.com )
    • Este acordo establece o procedemento para recibir, almacenar, procesar, usar e divulgar os datos persoais do usuario e outra información que https://healthy-food-near-me.com recibe dos usuarios do sitio. O usuario enche datos persoais.
    • Para colocar información, un anuncio, utilizar o sitio en calquera dos sitios http://healthy-food-near-me.com, o Usuario debe ler atentamente este Acordo e expresar o seu total acordo cos seus termos. A confirmación do consentimento total con este acordo é o uso do sitio por parte do usuario.
    • O usuario non ten dereito a publicar información, anuncios, usar o sitio se non está de acordo cos termos deste acordo ou se non alcanzou a idade legal cando ten dereito a celebrar acordos ou non é unha persoa autorizada da empresa en cuxo nome se publica a información, anuncio.
    • Ao publicar información en sitios que utilizan o sitio, o usuario introduce datos persoais ou, proporcionándoos doutro xeito e / ou, realizando calquera acción no sitio e / ou utilizando calquera parte do sitio, o usuario acepta expresamente o os termos deste acordo e fornecen https://healthy-food-near-me.com co dereito a recibir, almacenar, procesar, usar e divulgar os datos persoais dos usuarios segundo os termos deste Contrato.
    • Este acordo non regula ehttps: //healthy-food-near-me.com non se fai responsable da recepción, almacenamento, procesamento, uso e divulgación dos datos persoais do usuario e calquera outra información a terceiros que non sexan propiedade nin sexan operados por https : //healthy-food-near-me.com e individuos que non son empregados de AvtoTachki .com, aínda que o Usuario acceda aos sitios, alimentos ou servizos destas persoas a través de: // healthy-food-near-me .com ou o boletín. De xeito confidencial, este acordo é a única información almacenada na base de datos do sitio nun estado cifrado e só está dispoñible en https://healthy-food-near-me.com.
    • O usuario recoñece que, no caso de descoidar a seguridade e protección dos seus datos persoais e datos de autorización, terceiros poden ter acceso non autorizado á conta e datos persoais e doutros usuarios. https://healthy-food-near-me.com non se fai responsable das perdas ocasionadas por ese acceso.
  2. O procedemento para a obtención de datos persoais.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies para proporcionar servizos dependentes disto, por exemplo, almacenar datos nunha cesta entre visitas;
    • A dirección IP do usuario.
  2. Toda a información a recollemos nós, tal cal, e non cambia na recollida de datos. O usuario é responsable de proporcionar información fiable, incluída a información sobre datos persoais. Http://healthy-food-near-me.com ten o dereito, se é necesario, de verificar a exactitude da información proporcionada e solicitar a confirmación da información proporcionada. se é necesario, para prestar servizos ao Usuario.
  3. O procedemento para utilizar a información do usuario.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Condicións para proporcionar acceso á base de datos.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • a peticións razoables dos organismos estatais con dereito a esixir e recibir eses datos e información;
    • se, na opinión de https://healthy-food-near-me.com, o usuario viola os termos deste acordo e / ou outros contratos e acordos entre https://healthy-food-near-me.com e o usuario.
  7. Como cambiar / eliminar esta información ou cancelar a subscrición.
  1. Os usuarios en calquera momento poden cambiar / eliminar información persoal (teléfono) ou darse de baixa. O traballo dalgunhas funcións de https://healthy-food-near-me.com, que requiren a dispoñibilidade de información sobre o usuario, pode suspenderse desde o momento de cambiar / eliminar a información.
  2. Os datos persoais do Usuario almacénanse ata que son eliminados polo Usuario. A carta (información) enviada ao correo electrónico especificado polo Usuario será a suficiente notificación ao Usuario sobre a eliminación ou outro tratamento de datos persoais.
  3. Protección de datos.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Enderezo de contacto en caso de dúbidas.
  4. En caso de preguntas, desexos, queixas sobre a información que proporcione, póñase en contacto co enderezo de correo electrónico: Support@healthy-food-near-me.com. A solicitude por escrito e previa presentación dun documento que estableza a súa identidade e autoridade, podemos proporcionarlle ao usuario información sobre o procedemento para obter información sobre a localización da base de datos.
  5. Cambios na política de privacidade.
  6. Podemos cambiar os termos da política de privacidade. Neste caso, substituiremos a versión na páxina de condicións, polo que comproba de novo periódicamente https://saudable-preto-me.com/ privacidade-acordo Todos os cambios no Acordo entran en vigor desde o momento da súa publicación. Usando o sitio, o usuario confirma a aceptación dos novos termos da política de privacidade na redacción vixente no momento en que o usuario utiliza o sitio.
  7. Termos adicionais.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. No caso de que calquera disposición da Política de privacidade, incluída calquera proposta, cláusula ou parte dela, se considere contraria á lei ou inválida, isto non afectará ás restantes disposicións que non contradigan a lei, seguen en son plenas e son válidas, e calquera disposición inválida ou disposición que non poida cumprirse sen máis medidas por parte das partes considérase modificada, modificada na medida en que sexa necesario para garantir a súa validez e a posibilidade de implementación.
  3. Este acordo esténdese ao Usuario desde o momento en que usa o sitio, incluída a colocación do anuncio, e é válido ata que se almacena calquera información sobre o usuario no sitio, incluídos os datos persoais.